Flow Spirituele Ontwikkeling Online Cursus

 

Iedereen kent het,  het onderbuikgevoel en voorgevoel. Iedereen is spiritueel, alleen veel mensen zijn zich hier niet of nauwelijks van bewust. En schrijven het af onder toeval. Jij niet, je weet dat je intuïtie niet liegt, dat je dingen ziet, hoort, weet en voelt alleen je kunt het niet juist interpreteren.

 

Maak nu van je Spirituele Boekenwijsheid echte kennis. Door het zelf toe te passen en te ervaren. Van vertrouwen, Energie, Intuïtie, Transformatie naar gegarandeerd meer Zelfliefde. Met behulp van het Universum en de Engelen, wonderen bestaan!

 

 

Door je spiritueel te ontwikkelen verruim je je bewustzijn en stimuleer je je persoonlijke groei. Je kijk op het leven zal veranderen door een dieper besef van wie je bent en wat je kunt. Je (latent) aanwezige gaven en talenten komen naar boven, ook als jij denkt dat die er helemaal niet zijn. Je zult je bewust worden van je gaven en talenten en dat je tot veel meer in staat bent dan jij voor mogelijk houdt!

 

Spirituele ontwikkeling is super mooi alleen niet altijd even makkelijk. Je gaat door de diepte om weer in de hoogte te komen. Het gaat als een golfbeweging. En juist daarom heb ik deze cursus ontwikkeld. Ik sta naast je en ben er om je te helpen zodat je niet opgeeft wanneer het lastiger wordt. Om je te laten zien dat wanneer het lastiger wordt, het juist de bedoeling is om door te gaan. Door de uitdagingen aan te gaan, kom ook jij in een positiever mooier leven. Hoe meer jij meebeweegt hoe makkelijker en mooier het zal zijn.

 

Wanneer je je meer spiritueel gaat ontwikkelen worden je Paranormale vermogens als vanzelf sterker. Je vergroot je Zelfliefde waardoor jij veel gelukkiger met jezelf zal zijn en met anderen. Ook je liefdesleven zal makkelijker worden en je zult , indien je deze nog niet hebt gevonden, de juiste partner aantrekken omdat jouw  frequentie verhoogd en liefdevoller wordt. Wat je uitzendt trek je aan!

 

Leer op een simpele en leerzame manier om te kunnen gaan met spiritualiteit  en om zelf contact te maken met de hogere sferen en boodschappen door te krijgen. In je kracht te staan en je niet meer te laten leiden door een ander.

 

 

Na het volgen van deze cursus weet je heel veel over de volgende onderwerpen en hoe deze allemaal te gebruiken;

-Helderziend-voelend-horend-wetendheid

- Welke energie van jou is en van een ander en hoe hier mee om te gaan

-Het proces van Spirituele Transformatie

-Gronden, Zuivering en Bescherming

-Engelen vragen te stellen en de Engelkaarten gebruiken

-Vertrouwen op je intuïtie 

-Foto lezen-Aura Lezen-Derde oog openen

 

Doordat je dit allemaal leert kom je tegelijkertijd in een prachtig groeiproces met jezelf. 

Waardoor je:

- Geen verantwoordelijkheid voelt voor een ander maar vooral voor jezelf. 

- Niet meer in je hoofd blijven zitten en in rondjes blijven draaien, maar helderheid kan creëren  en hierdoor verder kan in je dagelijks leven en de juiste keuzes kunt maken. 

- Je niet meer laten beïnvloeden door je omgeving, maar weten wat het beste is voor jou en dit ook doen vanuit Zelfliefde. 

- Je intuïtie kunnen volgen en hier naar luisteren. 

- Heldere gaven kunt gebruiken.

- Een mooi liefdesleven kan creëren voor jezelf

 

 

De cursus is online te volgen via Instagram. 

En je kunt beginnen wanneer jij wilt.

Een besloten pagina met allemaal gelijkgestemde mensen met hetzelfde doel. Leven vanuit intuïtie, vertrouwen en zelfliefde. Je doet de cursus voor jezelf en dus individueel. 

Ik ben er om jou te begeleiden op je Spirituele pad. 

De cursus bevat naast de teksten, filmpjes en praktische oefeningen.

Opdrachten die je gaat maken om je paranormale vermogens te vergroten, oefeningen om op je intuïtie te vertrouwen en te leven vanuit een hoger bewustzijn waardoor je automatisch beter voor jezelf zult zorgen. 

 

Ik gun het jou ook zo, om net als ik te leven vanuit  Positieve Energie, waardoor de Verbinding met jezelf en hierdoor ook met anderen, intenser, liefdevoller en mooier wordt. En je hierdoor een gevoel van Vrijheid zult ervaren zoals je die nog nooit hebt meegemaakt.

 

Denk je nu, dit is echt iets voor mij en dit wil ik echt! Wacht niet langer en meld je aan. Begin aan je nieuwe weg en stap in, op weg naar je vrijheid.

 

 

Mocht je nog vragen hebben of willen overleggen, ik hoor het graag van je via onderstaand formulier en dan ga ik samen met jou in gesprek. 

 

 

Meld je aan. Na ontvangst van de betaling geef ik je direct toegang tot de cursus

Spirituele online cursus waarin je op een simpele en toch zeer bruikbare manier leert om te gaan met je paranormale gave en deze in te kunnen zetten.