• Spiritueel Consult
  • Spirituele ontwikkeling online cursus
  • Persoonlijke begeleiding op jouw levensweg

Maak kennis met Happy Inside

 

Echt geluk komt van binnenuit dat weten we eigenlijk allemaal. Maar hoe doe je dat? En hoe kom je daar?

Positief in je leven staan en naar jezelf kijken is niet zo moeilijk. Wat je aandacht geeft groeit. 

Hoe gaan we dit doen?

14 dagen lang ontvang je per mail van mij een opdracht, informatie of een oefening die allemaal helpen en bijdragen bij het vergroten van je Zelfliefde, Zelfvertrouwen en die je angst voor afwijzing door anderen en de buitenwereld laten verdwijnen.

 

Door middel van een eerste gesprek met mij begin je aan de 14 dagen. Daarna ontvang je dagelijks van mij een mail. Door 14 dagen lang de focus te hebben blijf je aandacht geven aan jezelf.  Aan het einde van de 14 dagen hebben we een eindgesprek en garandeer ik je dat je zoveel beter in je vel zit en je krachtiger voelt dan voordat je aan deze 14 dagen begon.

 

Het doel:

In je eigen kracht komen en te blijven en jezelf te omarmen zoals je echt bent. Je geeft de afstandsbediening van je emoties niet meer aan anderen maar blijft de bestuurder van je eigen leven. Je gaat jezelf helemaal accepteren, pleast niet meer maar blijft bij je eigen waarheid. 

Het eindresultaat:

Je gaat inzien waar je voor staat, wie je echt bent en niet wat je is verteld wie je moet zijn. Je blijft staan zonder enige twijfel. Je gaat leren Nee zeggen zonder schuldgevoel. Mensen die niet met jou resoneren laat je zonder twijfel gaan water. Je gaat beter slapen, relaxter door het leven en wordt je bewust van jezelf en je zelfliefde. Iedereen mag zijn wie hij of zij is en jij dus ook! Je verteld je eigen verhaal opnieuw aan jezelf en nu alleen maar positief. Dat verdien je! 

Ga de 14 dagen met jezelf NU aan!

Maak kennis met

€ 65,00

Maak kennis met

€ 65,00