Reactie plaatsen

Reacties

R.
2 maanden geleden

Wat heb ik een ongelofelijke mooi reis gemaakt en wat ben ik blij dat ik dit met jou ben aangegaan. Je doet echt amazing werk. Ik kijk terug op een fantastische tijd en een mooi leerproces. Ik hou meer van mezelf, meer zelfliefde, want ik ben een prachtig persoon. Ik ervaar meer kracht in mezelf en de affirmaties die ik dagelijks doe helpen mij zo enorm. Wauw wat een fantastisch proces.

Je bent een prachtig persoon, een mooi mens, een echte topper.

Linda
5 maanden geleden

Ik ben al een tijdje bezig met Happy Inside. Eerst de 2 weken gedaan en daarna het vervolg. Dit beide heeft mij heel goed gedaan. Zelfliefde is gegroeid. En hoe. Ik ben rustiger geworden en neem meer de tijd voor mezelf. Ik sta sterker in mijn schoenen en daar ben ik heel blij mee. Voorheen toch snel ja zeggen om maar tpf gevonden te worden maar nu is nee echt nee waar ik ook echt een nee voel. Zonder schuldgevoel.
Ik ben heel blij met Natas en dat meen ik echt
En oja ook met mezelf 😉😂
Dankjewel lieve Natas.

Liefs linda

Mir
8 maanden geleden

Ik heb al geruime tijd regelmatig contact met Natasja. Heel waardevol en dankbaar dat Natasja mij laat beseffen dat ik er toe doe en zij mij spiegelt. Dit doet zij op een duidelijke maar vooral een eerlijke en respectvolle manier.

Jaren lang heb ik geen zelfliefde gekent en maakte ik mijzelf wijs dat ik niet goed genoeg ben. Ik ben of eigenlijk moet ik zeggen was de meest gedreven persoon in mijzelf wegcijferen, mij aanpassen, pleasen etc. Natasja heeft mij daar een andere kijk op gegeven. De cursus happy inside is een absolute aanrader. Ik ben er onlangs mee begonnen, wat voelt dat fijn! Al na een paar dagen voelde ik verschil in mijzelf. Dat gun ik iedereen!

Dank je wel Natasja, je bent een heel bijzonder, eerlijk en mooi mens.

Joelle
9 maanden geleden

Natasja helpt me al even, ze geeft me inzichten en weet bij de kern te komen. Ik vertrouw haar 100%, met haar kan ik alles delen.

Als ik terug kijk op de afgelopen paar jaar en nu, heb ik veel stappen kunnen zetten in mijn eigen proces, meer zelfliefde, grenzen aangeven, wat is goed voor mij? Je bent de belangrijkste persoon in je eigen leven!

Dankbaar dat ze langs me staat 🌺⭐️🙏🏻🌝

Hennie
9 maanden geleden

Een paar keer telefonisch contact gehad met Natasja. Met haar inzichten schept zij voor mij duidelijkheid, bevestigd dingen en reikt zij mij handvaten aan waarmee ik verder kan. Helder, eerlijk en oprecht zonder dat het zweverig wordt. Ik ben zo enthousiast over haar dat ik diversen vriendinnen met haar in contact heb gebracht! Voor mij is zij echt een TOPPER!!!

G
9 maanden geleden

Natasja is een heerlijk eerlijk bijzonder mens.
Ze verteld je op een hele fijne manier hoe het er voor staat.
Door de readings krijg ik van alles weer een helder beeld, een ander inzicht, bevestiging en woorden die me tot nadenken zetten.
Ze geven me altijd dat steuntje in de rug.

Kortom altijd fijn om haar te spreken

Annemijn
10 maanden geleden

Door deze cursus is de liefde voor mezelf en de liefde voor mijn vrouw zijn enorm gegroeid. Voor mezelf kiezen en daarom veel relaxter en gegronder in het leven staan. Blooming XXL! En zo lekker praktisch & aards 🩵

P
10 maanden geleden

Over de spirituele mini cursus:

Het fijne aan deze spirituele cursus is, dat het hapklare stukjes zijn. Ook fijn dat het me verteld wordt in een video, in plaats van dat ik taaie kost moet lezen. Dit is simpel. Praktisch. Toepasbaar. Begrijpelijk. Beknopt. Compact en tegelijkertijd compleet. Ik vind het heel inspirerend om ermee bezig te zijn. Natasja zelf is heel enthousiast, motiverend en betrokken. Ook fijn dat ik het in mijn eigen tijd en tempo kan doen. En dat ze na elk hoofdstuk op schrift nog een samenvatting geeft van de hoofdpunten.
Heel laagdrempelig en makkelijk er weer even bij te pakken of herhalen. Ermee bezig zijn maakt me meer bewust, verbonden en brengt me in een sfeer van rust en overgave. Heel fijn. Het voelt als thuiskomen.

Jantine
10 maanden geleden

Ik volg de super fijne cursus.Ik ben gevoelig en leer nu op een praktische en snelle manier om dit in mijn voordeel te "gebruiken". Ik heb mijn eigen energie nu veel meer zelf in de hand. Voel me meer geaard en meer verbonden met alles....ipv los zwevend en moe. Een groot voordeel vind ik dat het op je eigen tijd en tempo kan.